Skip to main content
  • 20.05.2023.

OFFAIAH nastupio u Revelinu: -To je jedan od najboljih klubova u kojima sam svirao-

Poznati producent britanskih korijena Michael Woods, poznat po umjetničkom imenu OFFAIAH, sinoć je po drugi put nastupio u Revelinu

Piše: 


Tvorac hitova „Work it out“, „Soldier“, „Private show“ i „Somewhere special“ oduševio je publiku svojim UK house i tech house setom, kojim je prepoznatljivi zvuk kojeg predstavlja poznata izdavačka kuća elektroničke glazbe, Defected Records.

Prije dolaska u klub porazgovarali smo s Michaelom o njegovim dojmovima i očekivanjima o drugom nastupu u poznatom dubrovačkom klubu te smo ga upitali o daljnjim planovima u karijeri.

„Uvijek ću se sjećati svog prvog nastupa u Revelinu zbog posebnosti samog kluba. To je jedan od najboljih klubova u kojima sam svirao. Rečeno mi je da je u klubu postavljen poptpuno novi razglas te su izrađeni novi vizuali, stoga se veselim ponovno doživjeti klub u novom svjetlu“, istaknuo je OFFAIAH.

Krajem 2018. godine potpisao je ugovor s Defected Recordsom te je od tada često viđen gost na svim Defected Croatia festivalima u Tisnom. „Živim u Americi koja nije baš popularna po gastronomskoj ponudi te moram priznati da mi je najdraža stvar u Hrvatskoj hrana“, istaknuo je Michael Woods dodavši kako će prije nastupa definitivno uživati u domaćoj kuhinji i suncu.

Budući da je često na turneji diljem Amerike, Europe i Azije, upitali smo ga ima li vremena za nove projekte i kada možemo očekivati nove singlove. „Trenutno radim na nekoliko novih projekata, uključujući i novi singl s Davidom Pennom te Ferreckom Dawnom. Projekti su pri kraju te se nadamo da ćemo uskoro objaviti izdanja za javnost“, najavio je Michael Woods dodavši da bi se njegovi novi singlovi Defected Records mogli biti dostupni krajem ljeta.

Kako je Michael Woods postao OFFAIAH?

„Moje ime nastalo je iz novih pjesama koje sam namjeravao puštati u svojim setovima. Prije nego što smo ih izdali, poslao sam ih nekoliko DJ-eva i producenata kao promo. Najčešći komentari za trake su bili da su 'fire', stoga sam se odlučio poigrati s riječima 'oh fire' i nastao je OFFAIAH“,pojasnio je Michael i dodao da je u indsutriji najbitnije imati realistična očekivanja koja nisu jednostavna za postići.

„To mora biti rad iz ljubavi. Ako voliš to što radiš, uložiti ćeš koliko god vremena treba i time ćeš postići ono što želiš. Sjećam se da sam na počecima karijere znao 24 sata dnevno provoditi u studiju, no vrijeme proleti kad uživaš u onome što radiš i zbog toga ti ništa nije teško“, istaknuo je OFFAIAH dodavši da je najbitnije ostati uporan i dati sve od sebe.

Publika u Revelinu prepoznala je kvalitetu Michaelovog zvuka i uživala u dvosatnom setu koji je započeo u sporijem house ritmu te se izgradio u mješavinu afro housea, UK house, classic house i tech house zvukova.

Već idućeg petka u Culture Club Revelin dolazi poznati švicarski DJ talijanskih korijena, EDX, a ulaznice su dostupne putem web stranice kluba. Poznati dubrovački klub ovog će ljeta postati odredište za brojne svjetski poznate producente, poput Dipla, Johna Summita, Vintage Culturea, ZHU-a , i brojnih drugih, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici i društvenim mrežama Revelina.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2