Skip to main content
  • alt
  • 13.07.2017.

Spektakularan završetak festivala Labyrinth Open u Omišu

Prvi omiški festival elektroničke glazbe Labyrinth Open Croatia završio je u utorak 11. srpnja nešto malo poslije ponoći nakon četverodnevne avanture.

Piše: 


Festival je na velikom flooru završio live setom Stephan Bodzina, a na pozornici Island nastupom njemačkog dvojca Pan Pot, te uz spektakularan vatromet. Labyrinth Open Croatia ponudio je u 4 dana više od 50 domaćih i inozemnih izvođača na 3 pozornice koji su svirali preko 12 sati. Službeni dio programa započinjao je u 12, a završavao u ponoć, no zabava se na jednoj pozornici pretvarala u after do 04h ujutro.

alt

Kako doznajemo ovo je tek početak festivalskog hira koji zahvaća Omiš. Kamp Galeb nedavno je kompletno renoviran, a Gradom upravljaju moderni mladi ljudi koji su vidjeli veliki potencijal u festivalskom turizmu te žele u ljetnom periodu kroz idućih nekoliko godina postati festivalska destinacija, tako da će se idućih godina zasigurno ponuda festivala širiti jer Grad je spreman podržati velike događaje.

alt

Pored odličnog line up-a, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u raznim radionicama, seminarima i panelima, na kojima su mogli saznati sve novosti iz svijeta digitalnih trendova i muzičke industrije. Na prekrasnoj pješčanoj plaži, osim fantastičnog programa na beach stage-u, svakog dana se održavala vinaysa joga, za rekreativce i ljubitelje zdravog načina života. Odlična gastronomska ponuda uključivala je i vegetarijanske specijalitete Šumskog kuhara, na oduševljenje brojnih posjetitelja.

alt

Samo za tu prigodu, kamp Galeb pretvorio se u pravu malu glamping oazu, koja uključuje luksuzni smještaj sa svim potrebnim sadržajima, kao i direktni pristup plaži. Razgovarajući s jednim od organizatora festivala, Labyrinth Open Croatia nastavlja se i iduće godine, a pripreme za drugo izdanje počinju već ove jeseni.

alt

Fotogalerija od subote ||| Fotogalerija od nedjelje

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2