Skip to main content
  • alt

Uspješno startao prvi Labyrinth Open u Omišu. Danas svira Hernan Cattaneo!

U petak pre-partyem, a jučer službeno prvim danom, otvoren je prvi festival elektroničke glazbe u Omišu, Labyrinth Open Croatia.

Piše: 


Jučer je nekoliko tisuća posjetitelja prisustvovalo na prvom danu ljetne glazbene avanture koju u Omiš donosi provjerena nizozemsko-belgijska ekipa iz Labyrinth Promotions s više od 10 godina rada u industriji.

Festival je započeo u 12 sati u kampu Galeb na 3 pozornice (Creative, Orbit i Beach). Atmosfera je što se večer više približava bila sve bolja, a mogli smo čuti setove Ten Wallsa, Audiofly, Fur Coat, dok Mind Against nisu došli zbog kašnjenja na let, ali svakako valja izdvojiti i nastupe naših i regionalnih artista kao što su Petar Dundov, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Jock, Jolly Joke, Andrologic, Damir Hoffman, Aney F.

Lokacija i ambijent su se pokazali kao pun pogodak što Omiš stavlja na mapu hrvatskih festivalskih destinacija od sada pa nadalje. U prelijepoj šumi uz plažu nedavno renovirani omiški kamp u sklopu Labyrintha nudi više od glazbe, te tako ovaj događaj s pravom nosi epitet boutique festivala. Vizualni doživljaj svake pozornice je priča za sebe; vrlo dobro osmišljeno i to je dio koji jednostavno morate doživjeti na svoj način, a u tome će pomoći i vrlo kvalitetan zvučni sistem.

Program se nastavlja danas u 12h, a festival traje sve do utorka 11. srpnja. Svakako obratite pozornost na večerašnji šestosatni set Hernan Cattanea b2b s Guy Manzur-om (18-24h), zatim pred publiku će još i Dubfire, Andrea Oliva, Raw District, Boris Brejcha. Jednodnevnih ulaznica ima na ulazu po 175 kn.

SATNICA I RASPORED NASTUPA PO DANIMA

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2