Skip to main content
  • 22.06.2021.

Underground Tisno: Prošle subote peglalo se na open airu u masliniku na otoku Murteru

Projekt Underground Tisno kojeg je pokrenuo Chuby slavio je prošle subote 16. rođendan.

Piše: 


Party se održao na otoku Murteru koji ima bogatu povijest održavanja open air techno partya u zlatno doba scene. Premda se to odvijalo od 2002. do 2006. u Čigrađi gdje je jedan od protagonista bio zagrebački DJ Mary, ovaj Chubyev koncept održao se s druge strane otoka blizu ACI marine.

U blizini maslinika gdje se plesalo nalazi se plaža Guščica, a s party lokacije može se vidjeti otočić Hrbošnjak. Posjetitelji su tek par sati prije tuluma saznali točne koordinate za party.

Na tulumu su svirali DJ Mary, Tome R., Butters Chuby, Casper, Lechu, a dio atmosfere pogledajte iz video isječka koji je objavio Tome R. Također na FB-u se pojavio i video plesne atmosfere koji je objavio DJ Mary.

I dok čekamo popuštanje mjera čini se da je svjetlija budućnost onima koji plešu na manjim underground partijima. Ukoliko želite i dalje partijati kao nekad, tj. slobodnog duha i bez ograničenja koja su nametnuta, onda su to definitivno manji i intimniji plesni podiji ili secret partiji.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk