Skip to main content
  • 21.08.2022.

Veliki Kalkbrenner za velikih 10 godina i najbolje moguće zatvaranje Barrakuda

Deseto izdanje Barrakud festivala na najpoznatiju je hrvatsku party plažu dovelo impresivna imena svjetske elektroničke scene

Piše: 


Od 7. do 11. kolovoza brojnim partijanerima iz cijelog svijeta odličan provod svojim nastupima priuštili su osebujni Claptone, energična Stella Bossi, fenomenalni James Hype, La Fleur, Alan Fitzpatrick, Dubfire, Marco Faraone, Farrago.

Nakon 5 dana fantastičnog line up-a apsolutno oduševljenje izazvao je spektakularni nastup velikog Paula Kalkbrennera koji je 12.08. "zapalio" Papayu. Ovaj velikan techna s berlinskom adresom pokazao je zašto je nakon 25 godina karijere i 7 izdanih albuma nedvojbeni vladar techno scene.

Kalkbrenner nije DJ – on je bog elektroničke glazbe koji svakom stanicom svog tijela živi to što radi i u tome maksimalno uživa. Njegova energija, umijeće da od zvuka stvori živu magiju i emocija koju prenosi na publiku su ono što njegov maestralni live show čine posebnim i stavljaju ga na sam vrh – među najbolje i najveće ikada.

Tražila se karta više, Papaya je bila puno previše mala za sve koji su došli uživati u ovom čarobnom liku koji kao da je s nekog drugog planeta. Atmosfera je bila odlična od prve sekunde, eskalirala je uz zvukove velikog hita "Tequiro", a delirij se nastavio uz svevremenske "Feed your head" i "Sky and sand".

Njegova izvedba trajala je više od dva sata, publika ga nije puštala da ode. Vraćao se nekoliko puta dati nam još sebe i svoje magije – sve u svemu, nastup koji je od prve do zadnje sekunde bio spektakl. Mi smo svoje "glave nahranili" a Barrakud je, ako se nas pita, odradio najbolje moguće zatvaranje svog jubilarnog festivala.

Za velike obljetnice se uvijek biraju najveći. Pogledajte video priloge u nastavku…

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2