Skip to main content
  • 4.10.2021.

Završeno prvo izdanje Epizode festivala na rajskoj plaži u Albaniji

Senzacionalni Epizode – jedan od najuzbudljivijih glazbenih i umjetničkih festivala na svijetu upravo je završio svoje revolucionarno debitantsko izdanje u Albaniji.

Piše: 


Publika iz 49 zemalja uživala je u jedinstvenoj atmosferi festivala na rajskoj plaži Rana e Hedhun u Shengjinu, od 23. do 26. rujna.

Epizode Albania ugostio je 55 svjetskih i regionalnih DJa kao što su Solomun, Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, Lee Burridge, Adriatique, Dubfire, Binh, Margaret Dygas, Petre Inspirescu, Praslea, Hector, Guti, Nastia, Maayan Nidam, Anfisa Letyago, i drugi.



Oni su nastupali rame uz rame sa talentima kao što su Chklte, Dan Andrei, David Gtronic, Janeret, Javier Carballo, Mahony i Yulia Niko, zatim Alban Hi-Dini, E/Tape, Liburn, Leke, Roustam, Tyoma i Abelle.



Oni su predstavili posjetiteljima najkvalitetnije beatove na dva impresivno producirana stagea tijekom četiri dana i noći, 24h dnevno; SEA pozornica je remek delo kultnog ruskog umjetničkog kolektiva СЕТАП, dok je SHELL predstavio veličanstveno umjetničko djelo FREAK FABRIQUE ekipe.















 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk