Skip to main content
  • 22.08.2017.

U Njemačkoj zaplijenjeno 5000 tabletica ecstasy s likom Donald Trumpa

 Narančaste i roze tabletice ecstasya oblikovane kao glava američkog predsjednika Donald Trumpa kruže Europom.

Piše: 


Početkom ljeta tabletice su stigle iz Amsterdama, a prodaju se u narančastoj i rozoj varijanti. Kako pišu tabloidi već su duže vremena u distribuciji na ulicama u Velikoj Britaniji, te putem oglasa na webu, a cijena jednog ecstasya je 8 Funti cca 80 – 90 kn. Zanimljivo je da je oglas imao i zanimljivu poruku "Trump makes partying great again".

Prošlog vikenda policija u Osnabrucku na sjeveru Njemačke zaplijenila 5000 tabletica ecstasya 51. godišnjem vozaču iz Austrije koji je u automobilu bio sa svojim 17. godišnjim sinom. Vrijednost tabletica procjenjuje se na 39 tisuća Eura.
{youtube}M3G7QKzP9qo{/youtube}

Stručnjaci upozoravaju da tabletice imaju visoki koncentrat MDMA. Policija je nedavno izdala javno upozorenje za tabletice IKEA zbog kojih je nekoliko ljudi prošloga mjeseca hospitalizirano, a jedan 18-godišnji tinejdžer je preminuo. IKEA dolaze u plavoj i žutoj varijanti, a policija je potvrdila da su bile mnogo jače nego se očekivalo.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk