Skip to main content
  • alt
  • 20.04.2015.

Burn Residency mix off: Tom Bug

Kvintet sjajnosti, pentagram truda, želje, vještine i talenta domaćeg izdanaka burn Residency mix off-a već sanja bijeli pijesak Ibizie.

 
Je li stvarno tako bijel potvrdit će jedan od petorke koju uz Tom Buga Čine ElektroPionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul.
 
Carl Cox čeka, 100 000 eura vrijedan ugovor čeka, pa kako je strpljenje vrlina, vrlina je ujedno i dobro iskoristiti vrijeme dok čekaš. Dok se priča ne krene rasplitati dalje u ovom među prostoru neizvjesnosti popričali smo s jednim od finalista pa floor preuzima Tomislav Brusač aka Tom Bug.

alt

 
1. Koliko se dugo već baviš glazbom i kako je za tebe sve počelo? Kada si slao traku na burn Residency natjecanje koje su ti misli prolazile kroz glavu i jesi li očekivao da ćeš dospjeti u mix off?
 
Glazbom se bavim sada već dugih 14 godina. Shvatiš da je dugo, kad oduzmeš od godina koje sada imaš. Star sam hahah. Počelo je kao kod, ja vjerujem, svih DJ-a. Svaki tulum u osnovnoj i srednjoj školi, ili školski plesnjak za mene je značio da sam uz cd player birao muziku, umjesto da sam uživao u tulumu. Dakako, za mene je to bilo uživanje. Ipak neki pravi doticaj sa osnovama DJ-inga, dakle mixanjem glazbe je krenuo zbog brata Andrije i njegovog školskog druga Antoania aka Grooveline-a. Uz njih dovjicu starijih, ja sam se prikrpao, i učio.

alt

S godinama su nastali House Fusion partiji, (sada je to i radio emisija koja se emitira ponedjelkom u 23:00 na www.d3ep.com) brojna gostovanja po Hrvatskoj i po regiji, pobjeda na DJ mix competitionu za traxsource.com 2006 godine, izdavanjem glazbe i prošlogodišnjem ulasku u finale istog natjecanja.
 

Iskreno, očekivao sam ulazak u finale. Dijelom zato što sam prošle godine isto prošao u finale, pa nekako sam znao ako primijenim sličan pristup mixu, da bi moglo opet upaliti. I jest :).
 
2. Što bi za tebe osobno značilo da postaneš hrvatski izaslanik na Ibizi i koliko ovakav pothvat može poslužiti kao dobar vjetar u leđa, s pobjedom ili bez nje?
 
Pobjeda bi bila potvrda rada i iskustva svih ovih godina, značila bi da me tek pravi izazov i rad čekaju, jer su na Ibizi, u toj fazi natjecanja, nemilosrdni. Samim odlaskom već napraviš puno, ako si pametan. Bitan je networking i upoznavanje ljudi. Pobijediti na Ibizi je jako teško, ali stvoriti kontakte i poznanstva je puno lakše.

alt

 
3. Što očekuješ da ćeš naučiti iz burn Residency iskustva i koje svoje osobine smatraš najvećim prednostima iza pulta? 
 
Za početak vidjet ću Ibizu ako pobijedim, haha.
 
Bilo bi stvarno super upoznati te ljude, i natjecatelje iz drugih zemalja, naučit ponešto o njihovj sceni, o njima samima itd. Upoznati mentroe koji su redom velika imena u industriji, i pokupiti znanje sa raznih radionica koje će se tamo održavati.
 
Moja prednost je moja karizma, i moj energičan pristup puštanju glazbe.
 
4. Wild Card pitanje: Kakav je osjećaj biti tako blizu ostvarenju sna?
 
Stresan, uzbudljiv i pomalo zastrašujuć 🙂
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop