Skip to main content
  • alt
  • 13.11.2014.

Ekskluzivni audio intervju: James Zabiela

Dvije godine studijske pauze što se tiče autorskih radova presjekao je nešto osobnijim zaokretom u zvuku i nastaje nova traka "The Healing".

Piše: 


Jednako elektonička koliko i organska, glazbeni kiborg emocija i stroja, duboka, odvažna, slojevita i jaka, povest će vas nešto dublje u Zabieline unutarnje svjetove. Duboki basovi, ledeni tonovi, hipnotičke melodije i onostrani efemerni vokali.. sve se ovo nalazi u arsenalu gospodina Zabiele koji ponovo slijeće na slovensko tlo nakon dugih 7 godina.
{youtube}jkNJTm9N_ro{/youtube}
 
Finalni veliki party povodom 3 godine ljubljanskog Cirkusa bit će obilježen monstruozno važnim gostovanjem 14. studenog uz Jamesa Zabielu na partiju naziva "Welcome to my house Zabiela", a u nastavku možete čuti i njegov ekskluzivni 30-minutni audio intervju koji je napravljen povodom ovog događaja.

{enclose /intervju/James_zabiela.mp3}

Istoga datuma svoje vještine će vam na pladnju ponuditi i rezident serije partija "Welcome to my house" Buchan i pobjednik slovenskog Residency natječaja iz 2013. Nikashy. Nadamo se da ćete se uspjeti zaletjeti na koji od ovih i mi i Cirkus vam želimo toplu dobrodošlicu. Welcome to our house, osjećaj se kao kod kuće.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2