Skip to main content
  • 27.06.2023.

Svjetski prvaci i techno zvijezde na Forestlandu

Od prvog izdanja festivala Forestland davne 2013. godine, line up, odabir artista i izgradnja priče u šumi redovito iznese iznenađenja

Piše: 

Od uvođenja nove Forestroom pozornice, do live actova na Forest Stage-u, do svjetskih prvaka za DJ pultevima.

Tai Woffinden, adrenalinski ovisnik u slobodno vrijeme je peterostruki svjetski prvak, dok noći koristi za brušenje DJ vještina, slušanje glazbe i produkciju hitova. Trostruki samostalni i dvostruki timski svjetski prvak u speedwayju, u Hrvatsku stiže uoči novog svjetskog prvenstva gdje će voziti za momčad Velike Britanije.

„Oduvijek sam htio biti i DJ, ovog ljeta, nakon teške sportske sezone, otišao sam na festival u Australiji, nastupao je FISHER, bivši profesionalni surfer“ započinje Tai.

„Odmah sam se prijavio na tečaj, u školu Dj-iranja i krenuo učiti i raditi na onom što volim. U samo tri dana prošao sam cijeli tečaj, otišao u Perth na utrku, dogovorio nastup u klubu nakon utrke i kući donio i pobjedu i novo predivno iskustvo nastupa pred fanovima, prijateljima i raverima! Taj vikend spavao sam dva dana i osjećao sam se kao pravi profesionalac.“

Woffinden je svjetski prvak, vozač motocikala, DJ i producent koji plijeni pažnju svojim osebujnim izgledom, stavom i karizmom. Jedan je od najkontroverznijih i radikalnih sportaša desetljeća, najveći britanski as svih vremena, a slobodno vrijeme, osim uz glazbu, provodi skačući iz zrakoplova i trenirajući borilačke sportove u kojima ima crni pojas.

„Moj normalni tjedan nije drukčiji od onog profesionalnog DJ-a, nastupam u poljskoj ligi u petak, subote su rezervirane za Grand Prix, u nedjelju putujem u Švedsku, u ponedjeljak i utorak vozim utrke tamo i onda sve ispočetka“ nastavlja Tai. „Obožavam se utrkivat, pobjeđivat, volim sport, a u slobodno vrijeme produciram, slušam glazbu.“

Festivalske ulaznice za Forestland koji se održava 21. i 22. srpnja u Međimurju pronađite već od 30 eura za cijeli festival u sustavu Entrio, ili na ulazu u sam festival. Fizičke ulaznice možete kupiti u određenim Tisak Media trgovinama, ali i kod naših promotora.

 

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.