Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Tai Woffinden: -Cilj mi je svirati na najvećim svjetskim festivalima-

Donosimo drugi dio intervjua sa Tai Woffinden sa peterostrukim svjetskim prvakom u speedwayu, a ujedno i DJ-em koji dolazi na ovogodišnje jedanaesto izdanje Forestlanda u Međimurju 21. i 22. srpnja

Piše: 

Cilj mi je svirati na najvećim svjetskim festivalima

„Naravno, želim iskusiti nastupe na najvećim svjetskim festivalima, Tomorrowland, Ultra Miami, to su moji ciljevi, ali volim i stvarati novu glazbu. Uzori su mi James Hype, Fisher, volim učiti i volim nove izazove“ rekao nam je Tai koji je u trenutku intervjua putovao iz Poljske za Englesku. „Veselim se dolasku u Hrvatsku, ljudi me ovdje znaju, a Forestland je jedan od festivala koji su mi dali i priliku.“

DILLIGAF tetovaža i „Pain is Weakness Leaving the Body“

Uz brojne tetovaže koje mu pokrivaju gotovo svaki dio tijela, Woffinden se najviše ponosi sa svoje dvije koje su mu svojevrsni moto: „Do i look like i give a fuck“ (Izgleda li kao da me briga?) i „Pain is Weakness leaving the body“ (Bol je slabost koja napušta tijelo), ali i tetovaža pisma koje mu je tata napisao netom prije nego što je preminuo od raka, a Tai postao prvi puta svjetski prvak.

S Taijem nikad nije dosadno, a upravo takav set priprema za Forestland: „Pripremam komercijalniji EDM – Tech House vibe sa zvucima Engleske i Australije i definitivno ću rasplesati tisuće na Forestlandu. Prvi festival je u Lublinu, a moj drugi festival biti će Forestland. Uzbuđen sam jer dolazim u Hrvatsku i jer ću vidjeti ponovo svoje prijatelje, ali ovaj puta natjerat ću ih da plešu“

Tattoo, barbershop, coctail bar, zip line, food trucks i zelena priroda Međimurja

Međimurje je dobitnik zelenog certifikata Green Destination i upravo se taj certifikat nas najviše tiče. Nastojanja i dugogodišnji rad da Forestland bude zeleni festival, održiv i čist također su razlog uspješne certifikacije cijele destinacije.

Međimurje je zelena kolijevka hrvatskog održivog turizma, a to se vidi i na festivalu Forestland koji je odmah do zaštićenog krajolika Bedekovićevih graba, okružuje nas 10 hektara suncokreta, šuma, livada, a samo tri dana nakon festivala cijela lokacija se vraća u prvotno stanje koje je od 2023. i službeno najzelenije izletište u Međimurju“ dodaje Krešo Biškup. „Zeleni i održivi način provođenja festivala teži je put, no svakako sa zelenijim ishodom!

Na prostorima festivala tako nas ponovo očekuje 250 metara dugi zip line preko cijele glavne pozornice, barbershop i face i body painting Askari, ali i tattoo corner poznatog križevačkog para Ane i Marina Rončevića – Tattoo Mrlja. Food corner sa čak četiri kućice, chill zona i šumski bar, secret stage i još mnogo drugih iznenađenja.

Festivalske ulaznice za Forestland pronađite već od 30 eura za cijeli festival u sustavu Entrio, ili na ulazu u sam festival. Fizičke ulaznice možete kupiti u određenim Tisak Media trgovinama, ali i kod festivalskih promotora.

Vezani članci