Skip to main content
  • 13.07.2023.

Underground house pod zvijezdama u ambijentu ljetnog kina u Stari Gradu na Hvaru

Najfinija underground house glazba Hvara

Piše: 

Hvarski entuzijasti i zaljubljenici u elektroničku glazbu, udruga deciBel priprema “Sweet Bay Night” plesnjak pod zvjezdanim nebom u Ljetnom kinu Stari Grad, ove subote 15. srpnja. Za pultom će se naći članovi udruge, rezidenti House of Hvar i domaći s otoka – Goldfinch i DJ Goza.


Foto Vedran Rafael Janic

Kroz pet sati glazbenog programa koji kreće u 21 sat, Goldfinch i DJ Goza će svirati pomno odabrane house i underground house ritmove isključivo na pločama. Osim nadolazećeg plesnjaka, od udruge deciBel saznajemo kako ovog ljeta imaju još jedan datum rezerviran za ples, a to je subota 12. kolovoza o kojem će više otkriti uskoro.

Prošle godine udruga deciBel je proslavila 20 godina postojanja, a to su odradili uz plesnjak upravo uz Goldfincha i DJ Gozu na plesnom podiju unutar Ljetnog kina Stari Grad. Iz udruge nam rezimiraju kako je odaziv bio super, ljetno kino se dobrano popunilo, a reakcije posjetitelja još bolje.

Organizatori za kraj poručuju “Ljudi se dižu i ne spuštaju. U Starome Gradu, vali dobrih vinila, underground house se svira. U vjetrovitoj noći i dragi svi ćete doći. Goldfinch i DJ Goza guštaju, jer samo za vas puštaju.”

Ulaz je besplatan.

FB EVENT: Sweet Bay Night

sonic desktop
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.