Skip to main content
  • 6.11.2023.

DMT – Top 5 DnB klasika svih vremena

DMT je zagrebački DJ i osnivač DROP kolektiva te organizator prvog D'n'B United-a koji nam je napravio listu Top 5 DnB klasika svih vremena

Piše: 


Prisutan je na sceni više od dva desetljeća, a krenuo je kao radijski urednik i voditelj hip-hop emisije Ruff Beats Rap Show davne 1999. godine. Prvi party organizirao je prije točno 20 godina, a u posljednja dva desetljeća sudjelovao je u organizaciji mnogih partya i festivala.

Neki od njih su Chew the Fat! Croatia i Tuborg Open Fair na kojima su ugostili drum'n'bass velikane kao što su Goldie, Sigma, Friction, TC, DC Breaks i mnoge druge. Nakon nekoliko godina izbivanja sa scene, DMT je početkom 2022. pokrenuo novi program naziva DROP kojem je cilj promocija raznih žanrova bass glazbe (drum'n'bass, dubstep & grime). U 2023. godini se upustio u organizaciju D'n'B United-a, najvećeg okupljanja domaće drum'n'bass scene u povijesti.

Kao predstavnik Drop kolektiva stiže nam na veliko slavlje u Boogaloo – petak, 1. prosinca u sklopu Endorphin festivala gdje će puštati na Serotonin flooru uz ostale kolege s dnb scene. U prodaji su 1st Release ulaznice za predstojeći festival, a možete ih kupiti na Entrio online ili jednom od fizičkih prodajnih mjesta. Posebna pogodnost su grupne ulaznice – kupi 4, a plati 3.
 

Top 5 DnB klasika svih vremena

01. Dj Hazard & D Minds – Mr. Happy

02. Gray – Rubadub

03. Sigma feat. Doktor – Rudeboy

04. UK Apache With Shy FX – Original Nuttah 25 (Chase & Status Remix feat. Irah)

05. Sub Focus – Rock It

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2