Skip to main content
  • 19.03.2023.

20 godina A State of Trancea kroz izložbu u Amsterdamu

Od radijske emisije do globalnog elektroničkog brenda

Piše: 

U Amsterdamu u muzeju Our House otvorena je ekskluzivna izložba povodom obilježavanja 20 godina Armin Van Buurenovog brenda A State of Trance.

Izložba posjetiteljima prikazuje dvadeset godina povijesti kroz arhivske snimke, memorabilije, suvenira s nastupa te interaktivnih instalacija koje su se nalazile na festivalskim izdanjima A State of Trancea.

Izložba je kreirana kao svojevrsna vremenska kapsula u kojoj će se posjetitelji upoznati s pričom i povijesti A State of Trancea te objasniti kako je od jednog radijskog showa nastao jedan od najpoznatijih brendova u svijetu elektroničke glazbe.

Osvrtajući se na izložbu Armin Van Buuren je kazao “Mnogima, kao i meni samom, A State of Trance je važni dio života uz koji smo stvorili brojne uspomene. Stoga, ponovno proživjeti te uspomene je jedno unikatno iskustvo” te je dodao kako i toliko godina kasnije ne može doći sebi koliko je A State of Trance narastao.

Centralna proslava 20 godina A State of Trancea dogodila se početkom mjeseca s dvodnevnim festivalom u Utrechtu na kojoj smo bili, a kako je bilo u epicentru trance glazbe provjerite u izvještaju.

Ako se kojim slučajem nađete u Amsterdamu, izložba u muzeju ostaje postavljena do 10. travnja, a u nastavku možete pogledat neke od isječaka s izložbe.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk