Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Epicentar trance glazbe: A State of Trance proslavio 20 godina festivalom i izložbom

Srijeda, 08 Ožujak 2023

Tijekom prošlog vikenda Armin van Buuren proslavio je dugo očekivanu 20. godišnjicu svog legendarnog brenda A State of Trance

Više od 50.000 posjetitelja uputilo se na Jaarbeurs u Utrechtu na vikend pun spektakla, zahvaljujući jednom od vodećih brendova plesne glazbe. Na A State of Trance Celebration Weekendu nastupilo je više od 40 umjetnika, uključujući Ferry Corstena, Cosmic Gate, ARTBAT, Enrica Sangiuliana, Vini Vicia i Armin van Buurena.

Nakon što je odgađan tri godine zaredom, 3. i 4. ožujka A State of Trance Celebration Weekend konačno je mogao krenuti. U proslavi 1000. epizode van Buurenove iznimno popularne radijske emisije, A State of Trance je povukao publiku na pet pozornica, desecima izvođača i impresivno visokom razinom produkcije.

A State of Trance, izvorno pokrenut kao skromna tjedna radijska emisija Armina van Buurena, u međuvremenu je izrastao u epicentar trance glazbe. Tjedna emisija emitira se u 84 zemlje i privlači nevjerojatnih 41 milijun slušatelja po epizodi.

Od 500. epizode serije, van Buuren je počeo slaviti obljetnice događajima koji su sada obuhvatili 5 kontinenata i ujedinili milijune obožavatelja na više od 100 događaja. Godišnji događaj u Nizozemskoj organizirala je ALDA i postao je najveći trance događaj na svijetu.

Uz Celebration Weekend, A State of Trance otvorio je posebnu izložbu u muzeju Our House u Amsterdamu, ističući 20 godina brenda. Izložbu je uredio sam Armin van Buuren, a prikazuje interaktivne prezentacije, izložbene memorabilije i povijesne snimke događaja tijekom godina.
 
Predbilježbe za A State of Trance 2024. već su moguće putem ove poveznice izložba 20 godina A State of Trancea u Muzeju Our House bit će postavljena do 10. travnja 2023.

Pogledajte niže na Instagramu dojmove koje je zabilježila naša suradnica tijekom dva dana plesa u Utrechtu.