Skip to main content
  • 3.05.2019.

Airbnb iskustvo – sašij sam svoju Berghain kombinaciju

Do Berghaina je doći lako, no u Berghain ne upada svatko – legenda kaže.

Piše: 


Da bi proplesao noć snova s najboljima od globalne elektronike ova berlinska institucija podvrgnut će te rigoroznom povećalu očiju izbacivača, koji su sami već upisali svoje legende u suvremenoj zajednici, postajući jednako slavni kao i betonska utroba Berghaina samog. No, kultura je živa i njene razne grane neprekidno razgovaraju i prilagođavaju se jedna drugoj kao da pjevaju kanon, a na ivici ovog vječnog rave tanga rađaju se nove ideje. Pa u ovom slučaju osobna nota ugostiteljstva globalnog Airbnb sustava stvorila je hibridno iskustvo u Berlinskom stanu jedne elektronički nastrojene dizajnerice.

Ona je sjajna, ona je jedna Anna, niknula u Kaliforniji, ali čvrsto zasađena čitavog života na relaciji između Amsterdama i Berlina. Diplomu dizajna i odjevnu tvrtku kasnije, Anna sada pomaže svima koji žele naučiti osnovne metode konstrukcije i šivanja odjeće iz nule kako bi stvorili svoj clubbing alter ego i upali u Berghain ili bilo koji klub ovog kreativnog berlinskog noćnog smoothieja.

Poziva te u svoj atelier na četverosatni workshop, druženje, čakulu, čaj i kavicu i još će ti ispeći nešto, staviti ti na raspolaganje materijale, ideje i mašine, a slobodno ponesi i sve materijale i ideje koje već imaš kako bi stvorili nešto novo i nešto sasvim baš plesni ti. Pa ako si već u Berlinu, planiraš li neki labavo strukturirani izlet ili si čvrsto odlučio/la s bucket liste ljeta 2019. prekrižiti upad u Berghain, golicali te stvaranje i manipulacije materijala i ideja te voliš sjajne, otvorene, poduzetne ljude – detalje možeš istražiti ovdje.

Javi se Anni, nađi svoje noćno ja i uvijek baš uvijek – nemoj rušiti, već stvaraj!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop