Skip to main content
  • 30.10.2022.

Amelie Lens povela baku na festival

Jedna od najtraženijih DJ-ica na svijetu dovela je posebnog gosta na festivalsku pozornicu

Piše: 

Kada je Amelie Lens nastupala na Pukkelpop festivalu u Belgiji, na pozornici nije bila sama. Uz klasičnu festivalsku ekipu koju se može zateći da rade na pozornici i oko nje, belgijska techno diva imala je podršku svoje osamdesetogodišnje bake.

Dirljiv video bakinog posjeta njenog radnog mjesta objavila je na društvenim mrežama.


 


Dolazak na Pukkelpop festival, nije bio prvi susret bake belgijske DJ-ice s technom. Amelie Lens je već nekoliko puta na Twitteru podijelila reakcije bake na zvuk njene glazbe. Jedno od glavnih pitanja koje bi dobila od bake je “hoće li se nešto dogodit u pjesmi ilije to to?”.

https://twitter.com/amelielens/status/992080200279166976

Generacije se mijenjaju, tako vjerujemo da će u budućnosti biti još osamdeseto godišnjaka koji slušaju techno i uživaju u zlatnim godinama. Možda upravo netko od budućih old-school partijanera će slušati Amelie Lens u Zagrebu, 11. studenog kada ponovo posjećuje lijepu našu.

Ulaznice za Amelie Lens u Boogaloou, 11. studenog dostupne su preko sustava Entrio.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk