Skip to main content
  • 25.11.2019.

Berlinski Tresor ima parfem koji miriše na techno njegovog floora

Poznati berlinski klub Tresor je nedavno predstavio svoj parferm koji miriše na techno glazbu.

Piše: 


Povodom obilježavanja 30 godina od pada berlinskog zida i izlaska knjige "Der Klang Der Familie" na ruskom jeziku, Tresor je napravio suradnju sa ekipom Holynosea s ciljem stvaranja parfema koji miriše kao legendarni berlinski klub.

Ideja proizašla iz Holynosea je bila uhvatiti mirise plesnog podija

Taj proces uključivao je suradnju sa stalnim posjetiteljima kluba i samim vlasnikom Dimitrijem Hegemannom, a ekipa Holynosea je miris pretvorila u stvarnost. Parfem se može dobiti samo kao poklon, ako ste jedan od sretnika koji će kupiti gore spomenutu knjigu u ograničenoj seriji od 300 komada, a prednarudžbe se vrše ovdje.

'Der Klang Der Familie' je nadaleko cijenjena knjiga o povijesti techno glazbe koja istražuje povijest brojnih ključnih berlinskih techno prostora koji su nastali uslijed pada berlinskog zida krajem 1989.g. Izgleda kako se scena počela buditi baš nakon ovog povijesnog događaja iako se berlinska scena još mnogo prije povezala sa techno figurama iz Detroita.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2