Skip to main content

Kreativci koji su realizirali umjetnički i kulturni sadržaj našeg rođendana

More Than Clubbing koncept prije deset dana u Aquariusu pobrao je samo pozitivne reakcije publike i DJ scene.

Piše: 

Osim povezivanja regije, te domaće DJ i klupske Live scene, program je obilovao brojnim kulturnim sadržajima za razvoj i edukaciju publike, a svi su mogli uživati i u neobičnom audio-vizualnom ugođaju.

Tako su nam na katu A2 floora osvanule instalacije Monike Milas i Roberta Fenricha, a u zahodima pornografski mandali Dana Ibrahimovića.

Na katu A1 floora CupUp su educirali publiku o odgovornom konzumiranju pića; Sonarscope se bavio ulaskom u modularni svijet Eurorack sintisajzera što je isprobao i Petar Dundov, a PDV Records je predstavio asortiman vinyla, majica i knjigu Laurent Garniera.

Mogli ste u prizemlju kluba još vidjeti izložbu 18 godina scene; našljokati se Vida Loca Bio Glitterima kao i napisati nešto na Zidu kreativnosti. Uz programe poput Jezgre, Takeovera i More Than Clubbinga konstantno radimo na jačanju naše kulture, pravima naših glazbenika; pomičemo granice clubbinga i oblikujemo znanje naše publike. Selekciju fotografija na izložbi 18 godina scene odabrala je Ivana Cirimotić.

Jelena Jeja Cikatić i Gana Elez zaslužne su za scenografiju A1 i A2 floora kao strastvene clubberice. Tu nećemo zaboraviti ni naše novinarke, koje preuzimaju društvene mreže, asistiraju u uređenju dekora Dora Škender, Marta Eva Mećava i Dora Androić.

Preko 30 članaka i intervjua o sadržajima More Than Clubbinga sastavljale su još i Tena Šarčević i Lana Kovačić. Ton majstor Robi Martinović aka Dr. Obi, a lightom se poigrao Petar Gontier. Da sva papirologija, ugovori, računi i potrebe DJa i glazbenika budu odrađeni besprijekono pobrinula se Katarina Lučić; kao stage & hospitality manager istaknula se Ivana Cirimotić, a dobrodošlicu na ulazu pružao je Miro Lujić.

Livestream prijenos i produkciju intervjua potpisuju Ante Šmit i Tonko Mikulandra iz Photo Studia 82. Velika većina ovih kreativaca prate nas iz projekta u projekt, pa su tako sudjelovali i u realizaciji trećeg Ambasadora u KUC Travno, dok je četvrto planirano 19.03.2020. u riječkom Pogonu kulture. Zahvaljujemo se i domaćinu kluba Dejanu Laboru na konstantnoj podršci.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2