Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Biciklima od Londona do Amsterdam Dance Eventa u humanitarne svrhe

Nedjelja, 02 Listopad 2022

Trideset aktivista planira preći 548 kilometara udaljenosti između Londona i Amsterdama biciklom


Nešto manje od tri tjedna nas dijeli od početka još jednog Amsterdam Dance Eventa, koji će na jednom mjestu okupiti gotovo sve aktere iz svijeta elektroničke glazbe. Nadolazeće izdanje ADE-a osim glazbenog predznaka, ovog puta ima i humanitarni predznak.


Foto Marco Scheurink

Direktor prodaje Toolroom Recordsa, Jamie Kemp okupio je 30 humanitaraca s kojima će biciklirati do Amsterdama kako bi skupili novce za dobrotvorne svrhe. Krenuvši iz Londona 16 listopada, trideset biciklista planira prijeći više od 500 kilometara u četiri dana do početka Amsterdam Dance Eventa.

Bridges for Music” je neprofitna organizacija koja nudi glazbeno obrazovanje mladima koji inače ne bi za to imali priliku, a upravo za nju Kemp i njegova družina skupljaju novce. Također, dio novaca će se donirati i ukrajinskim udrugama za pomoć obiteljima u potrebi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Kemp (@jamiekdj)“Glazba je veliki dio naših života, utječe na kvalitetu života te ga poboljšava. Emocije, sjećanja, promjene raspoloženja, sve je to što nam glazba pruža i činjenica da to svi ne mogu doživjeti je porazna.” izjavio je Jamie Kemp u intervju za EDM.com i dodao “Skupljanje novca bicikliranjem, kako bi omogučili nekome da stvara glazbu, koristi svoju maštu i potencijalno promijeni svoj život je neprocjenjivo.”

Više o ovoj hvale vrijednoj akciji te kako donirat, možete provjerit na njenoj stranici za prikupljanje sredstava.