Skip to main content
  • 2.10.2022.

Biciklima od Londona do Amsterdam Dance Eventa u humanitarne svrhe

Trideset aktivista planira preći 548 kilometara udaljenosti između Londona i Amsterdama biciklom

Piše: 


Nešto manje od tri tjedna nas dijeli od početka još jednog Amsterdam Dance Eventa, koji će na jednom mjestu okupiti gotovo sve aktere iz svijeta elektroničke glazbe. Nadolazeće izdanje ADE-a osim glazbenog predznaka, ovog puta ima i humanitarni predznak.


Foto Marco Scheurink

Direktor prodaje Toolroom Recordsa, Jamie Kemp okupio je 30 humanitaraca s kojima će biciklirati do Amsterdama kako bi skupili novce za dobrotvorne svrhe. Krenuvši iz Londona 16 listopada, trideset biciklista planira prijeći više od 500 kilometara u četiri dana do početka Amsterdam Dance Eventa.

Bridges for Music” je neprofitna organizacija koja nudi glazbeno obrazovanje mladima koji inače ne bi za to imali priliku, a upravo za nju Kemp i njegova družina skupljaju novce. Također, dio novaca će se donirati i ukrajinskim udrugama za pomoć obiteljima u potrebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Kemp (@jamiekdj)

“Glazba je veliki dio naših života, utječe na kvalitetu života te ga poboljšava. Emocije, sjećanja, promjene raspoloženja, sve je to što nam glazba pruža i činjenica da to svi ne mogu doživjeti je porazna.” izjavio je Jamie Kemp u intervju za EDM.com i dodao “Skupljanje novca bicikliranjem, kako bi omogučili nekome da stvara glazbu, koristi svoju maštu i potencijalno promijeni svoj život je neprocjenjivo.”

Više o ovoj hvale vrijednoj akciji te kako donirat, možete provjerit na njenoj stranici za prikupljanje sredstava.

 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2