Skip to main content
  • technoviking

Budite i vi Technovikinzi

Teško da postoji netko to nije čuo za Technovikinga, a sada će jedan nezavisni filmaš snimiti dokumentarac o tom itekako nabrijanom plesaču, ali i o svemu što prati priču oko njega.

Naslovna foto

technoviking
 
Video koji prikazuje nabildanog, do pasa golog ravera snimljenog tijekom berlinske Fuck Parade u 2000. godini bio je jedan od prvih YouTube videa koji su postali viralnim. Zanimljivo je da je slava stigla tek kada je video netko postavio na latinoameričku  porno stranicu, a potom na forum i odjednom svi na svijetu su znali tko je Technoviking.
{youtube}PozbCdtvixQ{/youtube}
 
Berlinski snimatelj Matthias Fritsch odgovoran je za planetarnu popularnost videa, ali mu je taj video zaradio i sudsku tužbu samog protagonista videa koji je htio da se s Interneta maknu svi zapisi njega u ekstazi.
 
“Bila je to nemoguća misija s obzirom na nevjerojatan broj kopija i verzija  Technovikinga na Internetu”, govori Fritsch pojašnjavajući kako ne samo da je htio da se makne snimka već i svi crteži s njegovom prepoznatljivom pozom, svi memeovi, ukratko rečeno sve što je ikad objavljeno o njemu na Internetu.
 
Fritsch je sada pokrenuo crowdfunding kampanju kako bi prikupio sredstva za snimanje dokumentarca, a ono što sada vama nudi Fritsch pod uvjetom da ispljunete svoticu od 1 500 američkih dolara jest da i sami postanete Technoviking.
{youtube}6ZGC_Sn0GR8{/youtube}
 
“Poslat ću vam upute kako da se fotografirate, iskoristit ću ih u post-produkciji i vi ćete dobiti vlastiti Technoviking video”, obećaje Fritsch.  Sve ostalo što vas zanima, potražite ovdje.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop