Skip to main content
  • levrnaka
  • 21.07.2013.

Party kampiranje na Levrnaci

Levrnaka, jedan  od najvećih i najviših otoka nacionalnog parka Kornati koji s vrhova Veli vrh i Svirac svojim posjetiteljima pruža prekrasan pogled na gotovo čitav arhipelag, postat će plesno utočište na puna četiri dana. 

Naslovna foto

levrnaka
 
Na  samome otoku se nalazi pješčana uvala Lojena s jedne strane i uvala Anica s druge strane, a samo partyjanje odvijat će se u bazi koja se  nalazi na sedlu između dviju uvala te će se tamo kampirati tri noći. 
 
Tulumari se uz ritmove latin jazza, funka, soula, new jazza, bossa nove i niza drugih, brodovima će se obilaziti arhipelag, a tu je i  uživanje u autohtonoj hrani i kristalnom moru.
 
Put za party kamp počinje 8. kolovoza kada se u gradskoj luci Zadar ukrcava na katamaran, a povratak je 11. kolovoza isto katamaranom s time da obavezno morate uzeti šator, vreću za spavanje i masku sa sobom.  Ovo će vas jedinstveno iskustvo stajati 1650 kuna, a sve ostale detalje potražite ovdje.

{jcal_latest eventid=3889}
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2