Skip to main content
  • 23.01.2020.

Bug Future Show 2020 u Zagrebu – The Art of Science

Sedmi po redu Bug Future Show održat će se 6. veljače u zagrebačkom Studentskom centru, uz moto "The Art of Science". Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, ali iskuljučivo uz pozivnicu…

Piše: 


Predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj će put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti koje su razvijene u suradnji sa znanstvenicima i umjetnicima, kao i znanstvena i umjetnička dostignuća koja su razvijena kroz tehnologiju.

Na Bug Future Showu njegujemo kulturu tolerancije različitosti, prijateljstva i uživanja u strasti prema tehnologiji, pa u tom duhu pripremamo priredbu koja će posjetiteljima pružiti dosad nedoživljeno iskustvo.

Ove godine će, uz brojne panel-rasprave, predavanja, intervjue i ostale točke programa na BFS-u nastupiti i četiri keynote govornika iz različitih grana znanosti. Moći ćemo tako uživati u predavanjima data scientista i problem solvera doc. dr. sc. Roberta Kopala, zatim mag. phys. Dunje Mazzocco Drvar, potom Bugovog dugogodišnjeg suradnika i autora dr. med. Igora Berecki – Doca te astrofizičara doc. dr. sc. Daria Hrupeca.

Kroz panel-rasprave Bug Future Showa 2020 upoznat ćemo se s budućnošću novca i plaćanja nakon fintech i kripto ere, legende hrvatskog IT-ja zavirit će u kristalnu kuglu i predviđati našu budućnost, saznat ćemo kako svoja djela kreiraju digitalni umjetnici, a dakako – kao i svake godine – pronaći ćemo nove učitelje-heroje koji tehnologijom prkose susavu i našoj djeci omogućuju netipično, ali fenomenealno obrazovanje te ćemo od aktualnih pobjednika Idea Knockouta doznati kako su se proveli u Las Vegasu, na CES-u 2020.

Detaljan program bit će objavljen sedam dana prije događaja ovdje.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2