Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Carl Cox i njegov motorsport tim ulaze u utrke električnih automobila

Carl Cox Motosport pridružuje se natjecanju gdje se utrkivaju timovi iza kojih stoje velikani Formule 1 kao što su Lewis Hamilton, Jenson Button i Nico Rosberg

Piše: 

Carl Cox dugogodišnji je ljubitelj motosportova, a prije 10 godina odlučio se involvirati u tu vrstu sporta osnivanjem vlastitog tima koji se natječe na dva, tri i četiri kotača. Ususret početku treće sezone utrka električnih automobilaExtreme E”, Carl Cox je otkrio kako će i njegov tim sudjelovati u nadolazećoj sezoni.

Utrkivanje je kao glazba, to je u mojoj krvi, to mi je strast. Donosim svoje znanje skupljeno u posljednjih 10 godina i energiju u električni rally gdje želim izgraditi nešto posebno” najavio je legendarni DJ te dodao “Iako smo novi u svijetu električnog utrkivanja, brzo učimo i tu smo da pobijedimo!

Prva utrka na rasporedu je početkom ožujka u Saudijskoj Arabiji, a ne sumnjamo kako će uključivanje Carla Coxa privući nove gledatelje s čime se slaže i osnivač Extreme E natjecanja Alejandro AgagCarl je prava ikona u svom smislu te riječi koja će pomoći u širenju naše misije, a to je održivo utrkivanje i svijest o klimatskim promjenama i na koji način se možemo s njima boriti.”

Vezani članci