Skip to main content
  • 22.01.2023.

Defected Records ulazi u svijet nogometa

Poznata britanska izdavačka kuća pomiče granice poslovanja i investira u nogomet

Piše: 

Defected Records postao je glavni sponzor engleskog niželigaša Dulwich Halmeta za ostatak nogometne sezone. Ime eminentne etikete će se naći na prednjoj strani dresa, kojeg su i dizajnirali kao i cijelu odjevnu liniju.

Defected također preuzima i naziv glavne tribine stadiona na kojoj će se naći i njihov veliki slogan “In our house we are all equal.”

“Naše partnerstvo s Dulwich Halmetom prirodan je slijed događaja za nas, glazba i sport su važni faktori naše svakodnevnice.” istaknuo je novi direktor Defecteda Wez Saunders te dodao “Ovo sponzorstvo je naš način iskazivanja podrške talentima u svim sferama društva.”

Zanimljivo za žensku ekipu Dulwich Halmeta u napadu igra Lucy Monkman, koja je u svijetu elektroničke glazbe poznata kao DJ Monki te je i ona sama potpisana za Defected Records. Na temu spajanja njene etikete i nogometnog kluba komentira “Na plesnom podiju i nogometnom terenu ima puno sličnosti.

Ljudi možda razmišljaju kako su to dva svijeta različita, ali upravo suprotno. Postoje momenti kada si u potpunosti sinkroniziran sa svojim suigračima,  slično se dogodi i kada si na plesnom podiju. Također tu je ielement ekspresije koji se događa kako kroz glazbu tako i kroz nogomet.”

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2