Skip to main content
  • cica bar
  • 4.01.2013.

Cica uvrštena u 50 najboljih barova na svijetu

Popularni zagrebački kafić kojeg je svatko tko je bar jednom posjetio Zagreb i prošetao se Tkalčićevom ulicom morao zamijetiti, uvršten je u 50 najboljih svjetskih barova.

Naslovna foto

cica bar

U članku pod nazivom „Najbolji barovi i pića na svijetu“ objavljenom na portalu Timeout New York, vodiču za najbolje svjetske restorane, barove, pića, izlaske, klubove, knjige i ostalo našao se popularni zagrebački kafić „Cica bar“ koji osim umjetničkim interijerom mami i raznovrsnom ponudom rakija.

rakija
Cica je underground kafić namijenjen ljudima slobodnog duha, umjetničkim dušama, coolerima, ali i svima kojima zapne u oko. Definitivno je jedan od najzanimljivijih zagrebačkih okupljališta. Timeout je „Cicu“ opisao kao rakijarnicu, kafeteriju i galeriju koja svake godine mijenja radikalno svoj interijer i plijeni pozornost prolaznika. Impresionirani su čak i Cicinim toaletom.

Teško se u Cici nađe mjesta s obzirom da je na atraktivnoj nezaobilaznoj lokaciji, ali to je i tako manje važno kad se ekipa druži duž cijele Tkalčićeve ulice ispijajući zadovoljno brojne vrste rakija.

Cica je mjesto na koje vodite nekoga tko prvi put dođe u Zagreb, ali i mjesto gdje se pojedinci osjećaju kao u svom dnevnom boravku. S modernom glazbom, DJ programima, urbanom ekipom i karizmom mjesto zaslužuje biti u kategoriji najboljih.

cicanje

Izvor: Dnevnik.hr

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju