Skip to main content
  • 6.09.2017.

Crno ostaje crno

Koliko puta ste se našli usred sobe, pripremajući se za party i razmišljajući što ću večeras obući? Ono što se zapravo čini kao vrlo jednostavna stvar postane težak zadatak, a kod cura, rekli bi, čak i noćna mora.

Piše: 

Odabir odgovarajućih komadića odjeće i obuće nekima predstavlja izazov, a nekima čak i radost. Svatko ima svoju filozofiju kada i koji odjevni predmet će ponijeti sa sobom na party jer svakako želi pogoditi tematiku partya koje ophodiš. No jedno je sigurno, na techno se nosi crno. Tale of Us, Dubfire, Richie Hawtin samo su jedni od mnogobrojnih DJ-a koji štuju ovu umjetnost odabira crnih kolekcija za svoje nastupe. Nedavno smo vam pokazali da se DJ-i bacaju i u modne vode, poput Pan-Pota, koji izdaju ćak i vlastiti asortiman crne odjeće spreman da ga obućete na sljedeći techno event.

Osim što iz vas izvlače velike količine energije i znoja, sada još od vas traže da se i oblačite kao oni, prikladno sa mračnim pulsirajućim zvukovima kojima će vas zasipavati cijelu noć. Rick Owens, Boris Bidjan Saberi samo su neka od modnih imena koja će vas unčiniti modno osviještenima. A da stvar bude više zanimljivija, na redditu se vode duboki razgovori o tome gdje kupiti takvu odjeću.

Ali možda i najbitniji dio koji vam je potreban za obilazak klubova su tenisice. Nova kolekcija udobnih i naravno crnih tenisica u svakom slučaju mora biti dio vaših sljedećih noćnih izlazaka. Odaberete li jedne takve, u potpunosti ste spremni za tancanje do ranih jutranjih sati, gdje ćete i nakon 6 sati provedenih u klubu i dalje izgledati cool. Nikako ne želite one neudobne tenisice, od kojih će vas tabani boljeti cijeli dan poslije. Ako u ovom slučaju odaberete između modela Adidasa, Vansa, Nikea, ubilii ste dvije muhe jednim udarcem.

Imate favorita, zanima nas koji par biste vi odabrali za sebe.
{youtube}t09CUE5W8m4{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk