Skip to main content
  • 1.12.2019.

Dixon i Ame napravili fuziju tehnologije s plesnim podijem kroz Transmodernu

Dixon predstavlja Transmodernu! Ove godine Dixon je započeo svoj party serijal na Ibizi pod nazivom "Transmoderna" u Pachi.

Piše: 


"Transmoderna" je mnogo više od samog partya. To je "transcendentalno iskustvo kroz glazbu i pokret, kroz virtualni entuzijazam, duhovne elemente i različita čuda".

Da bismo bolje shvatili što je Transmoderna, Âme je napravio istoimenu hipnotičku elektroničku baladu koja se reflektira na duh novog projekta. U pratećem glazbenom videu nalaze se četiri plesača u studijskoj sesiji dok se njihovi pokreti stapaju s slikama umjetne inteligencije.

Ples je preveden u matematičke jednadžbe, prikazujući povezanost ljudi i tehnologije. Âme je opisao motiv stvaranja ovog videa time što on potiče gledatelja da se podvrgne „čudnoj, ali očaravajućoj virtualnoj hipnozi“.

Dixon je sastavio EP s četiri pjesme prijatelja i suradnika koji predstavljaju duh ovog iskustva: Âme, Echonomist, Trikk, Roman Flügel i Mathew Jonson! Dixona za Novu godinu možete slušati u Dubaiu (Soho Garden).

Label: @innervisions_official
Art director: Ana Ofak
Executive producer: @_dixon_
Video director and choreographer: @frankamarleneka
Post production director and producer: @o_.o._o
3D rendering: @jonas_stadter @selamxstudio
Styling and fashion by @alyxstudio @lining.official @solastseason_
Transmoderna:
@transmoderna
Dixon portraits photo credits: Davit Giorgadze
@d.avit

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2