Skip to main content
  • 5.12.2011.

Donosimo trailer filma The Chemical Brothersa

Nitko još do sada nije uspio zabilježiti spektakularni svjetlosni i vizualni nastup "kemične braće" u kompletu, koji je sada uzeo ogromne proporcije. Ovakav "show" im omogućava da ruše granice svojih live nastupa.

Piše: 

Naslovna foto

The Chemical Brothers


Njihov maestro vizualnih animacija Adam Smith uložio je dosta vremena da pospoji nedavni party u Japanu na Fujirock festivalu. Live koncert moći će se gledati i slušati u Dolby 7:1 surround zvuku. Premijera će se vrtiti ograničeno po europskim kinima od 26. siječnja.

Pričajući s novinarima o filmu, režiser Adam Smith bio je razumljivo uzbuđen. "Nakon 18 godina rada na live nastupu The Chemical Brothersa konačno smo sve zabilježili kao film. Jednostavnije se može reći, 18 godina smo radili na tome". Smith ništa nije prepustio slučaju pa je tako odlično kombinirao vizualne momente sa glazbom kako bi emocionalno dotakli publiku.

The Chemical Brothersi su također dali do znanja kako je film snimljen u pravo vrijeme na pravom mjestu. Prelijepa noć u planinskom dijelu Japana omogućila je Smithu još više slobode i kreacija pri snimanju koncerta.
{youtube}21UItm9UCr0{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2