Baner

Dresscode: Dnevni i noćni outfit berlinskih partijanera

Nedjelja, 17 Svibanj 2020

Ovaj foto serijal koji potpisuje Kseniya Apresyan prikazuje jednu od osnovnih karakteristika života u Berlinu - slobodu, koja je mnogima sinonim za nastrani noćni život ovog grada.


Fotografije koje je napravila prikazuje partijanere u stvarnosti, prikazujući intrigantne kontraste između njihovog dnevnog i noćnog života.

Kseniya Apresyan je došla iz Rusije prije dvije godine i stvara različite foto dokumentarce. Nadahnuće pronalazi u slobodi koja je toliko prisutna kako u dnevnom tako i klupskom odnosno noćnom životu Berlina.

Kako i sama kaže Berlin je prepun različitosti jer primjerice po danu možete susreti konzervativnog momka obučenog u bijelu košulju koji radi u konzulatu, a navečer isti taj dečko odlazi na 36-satni Rave u Berghain u jednom od luđih outfita.

Svaka fotografija postavljena u seriji „Dresscode“ na prvi pogled djeluje poput vizualne suprotnosti, ali u konačnici je odraz koliko identitet neke osobe može biti složen.

Raznolikost ljudi koji su sudjelovali u projektu (laboratorijski tehničar, turistički vodič, profesorica stranih jezika, knjigovođa) je samo dokaz da Berlin potiče i poštuje slobodu i kulturu raznolikosti.

Fotografije su uklonjene prema želji autora. Kompletnu fotogaleriju potraži na portalu I Heart Berlin.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kseniya A. (@k.apresian)

Dresscode: Dnevni i noćni outfit berlinskih partijanera