Skip to main content
  • 12.12.2022.

Gradonačelnici Liverpoola i Manchestera održali -sučeljavanje- kroz DJ set

Engleski političari odlučili su na kreativan način skupljati novce u dobrotvorne svrhe

Piše: 

Prošlog petka u Depot Mayfieldu u Manchesteru umjesto gostovanja nekog glazbenika ili nastupa nekog rezident DJ-a, partijaneri su imali priliku poslušati trosatni B2B set gradonačelnika Liverpoola, Stevea Rotherama i gradonačelnika Manchestera, Andyja Burnhama.

Format je bio jednostavan, događaj je humanitaran, a svaki DJ je vrtio po pjesmu zasvoj grad, između kojih je bila doza ruganja zbog rivalstva dvaju engleskih gradova. Iako na prvu ne izgledaju kao klasični DJ-evi, gradonačelnici su pokazali svoj široki glazbeni opus i zavrtili od rocka preko disca do trance ritmova elektroničke glazbe.

U setu su im se pridružili i drugi političari iz obje velike engleske stranke, stavljajući na stranu njihovu dnevnu podjele, jer su se ipak okupili na humanitarnog događaju.

 

Na “sučeljavanju” se okupilo preko 600 partijanera svih dobnih skupina, a večer je zaključena s prikupljenih 20 tisuća funti koji su otišli u dobrotvorne svrhe. Ovaj tip humanitarne večeri i partyja se očigledno svidio i političarima i partijanerima te je već najavljen “revanš” dogodine u Liverpoolu.

 

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.