Skip to main content
  • 25.06.2019.

Hernan Cattaneo na naslovnici argentinskog izdanja magazina Billboard

Hernan Cattaneo je proglašen za umjetnika mjeseca lipnja u Billboard Argentina.

Piše: 


U 54. godini, nakon predstava u Teatru Colón i Campo Argentino de Polo, DJ i producent objašnjava u lipanjskom izdanju zašto živi najbolje godine svoje karijere, istovremeno s izgradnjom argentine elektroničke scene.

"Prije mnogo godina čitao sam časopis koji je bio moj glazbeni kompas; najveći izvor informacija i jedini koji je (u to vrijeme) donosio sve glazbene informacije koje sam tražio. Doslovno je proždirao "Dance Chart," Club Play "i" Hot 100  kako bi saznali sve što se događalo u glazbenoj industriji na globalnoj razini davno prije nego što je bilo interneta ili DJ Maga.

Izlazak na naslovnicu Billboarda vjerojatno je jedna od najcijenjenijih nagrada moje karijere, nešto kao da nogometaš dobije naslovnicu u El Graphicu. Hvala vam Billboard za toliko godina i informacija i svima onima koji su mi pomogli na tom putu.", komentirao je na svojim društvenim mrežama argentinski house DJ.

Na glazbu Hernana Cattanea možete plesati za desetak dana na Rise up festivalu u Poreču 5. srpnja, a ulaznice su dostupne na Entriu ovdje. Festival traje do 7. srpnja u zaljevu Peškera, a idućih dana (6.7. i 7.7.) gosti su Don Diablo i Sean Paul.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk