Skip to main content
  • deadmau5
  • 10.01.2013.

Idealan poklon za Deadmau5a

Porsche od 100 000 dolara, zašto ne?! Pogotovo ako je u pitanju Deadmau5 i njegova nedavno bivša sad ponovno sadašnja djevojka Kate Von D.

Naslovna foto

deadmau5

Iako su se nadavno prekinuli zbog čega je slavni „miš“ bio u velikoj depresiji, pa se i na Twitteru jadao: “It happened too fast, i lost my balance and fell into a familiar dark place that im having difficulty with. She deserves someone stronger.”

deadmau5 porsche

Da se vratimo trač partiji, tattoo umjetnica, model i zvijezda reallityja Kate von D i Joel Zimmerman aka Deadmau5 ponovno su zajedno i ne samo to, prošli mjesec su se i zaručili. Sad je kao izraz ljubavi Joel od svoje djevojke za rođendanski poklon dobio novi sportski Porsche 911 Carrera S. Nije da mu je neophodan s obzirom da već ima Bentleya, no tko bi odbio takav poklon, još kad je na njemu orgomna mašna i poruka: “I can’t think of anyone who deserves this more than Joel“.

Tako se bogati darivaju, a Deadmau5 svakodnevno održava zanimanje stranih medija, ako ne svojim osebujnim izjavama i svađama s kolegama onda privatnim životom.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2