Skip to main content
  • 23.09.2017.

Iz Amerike stiže psihodelični smoothie!

Amerikanka Rachel Lorton osmislila je veganski psihodelični smoothie od prirodnih sastojaka

Piše: 


Svoju kreativnost često prezentira na društvenim mrežama pa je skupila veliki broj poklonika koji prate njene brojne šarene veganske kreacije ukusnih smoothiea.

Samoprozvana “smoothie bowl entuzijastica” koristi potpuno prirodne sastojke i proizvodi šarene smoothie. Neonsko ružičasta, oceansko plava i tamna magenta samo su neki od primjera na kojima Lorton pokazuje da vam nisu potrebne umjetne boje ili arome da biste napravili zadivljujuća djela umjetnosti hrane.

Smoothie je napravljen od voća i prirodnih sastojaka, a osim šta je vitaminska bomba ujedno osvaja i impresivnim bojama, pa ga je nazvala psihodelični smoothie što izgledom sasvim i opravdava ime.

"Stalno dobivam povratne informacije od recimo samo od ljubitelja "junk fooda" objašnjava ona, koji mi govore da ih inspiriram da jedu zdravo jer nisu shvatili da veganska hrana može izgledati tako dobro.”

Sastojci poput kurkume, konopljina srca, cvijeta graška i dinje nude razne nijanse, uz svoje dobrobiti za zdravlje. Sirova cikla posebno je omiljena kod nje. “Volim sve njene nutritivne karakteristike, ali uživam u tome kako pomaže u oporavku mišića i izdržljivosti za vježbanje.

Video isječci niže otkrivaju recept kako nastaju psihodeličini napitci.

 

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2