Skip to main content
  • 10.02.2024.

Mr. Bean u Domu lordova okrivljen za slabu prodaju električnih vozila

Komentar Rowana Atkinsona u The Guardianu nazvan je “štetnim” za ugled električnih vozila, što je potencijalno doprinijelo njihovoj slaboj prodaji

Piše: 

Naslovna foto

Daniel Deme / Autorska prava: EPA

Poznati britanski glumac poznat je po ulogama u komedijama Mr. Bean i Crna guja. On je iznio kritične stavove o električnim vozilima, nazivajući ih “pomalo bezdušnima” i kritizirajući litij-ionske baterije.

Umjesto toga, predložio je produženje vijeka trajanja postojećih vozila i povećanu upotrebu sintetičkih goriva kao alternativu. Atkinson, inače zaljubljenik u automobile s diplomom inženjera elektrotehnike i elektronike, priznao je da savjetuje prijateljima da izbjegavaju kupnju električnih vozila, osim ako već ne posjeduju stari dizelaš.

Autor fotografije: Daniel Deme / Autorska prava: EPA

Ovi komentari izazvali su raspravu u britanskom Domu lordova, gdje su istaknuti članovi Green Alliancea upozorili na potrebu za visokim uredničkim standardima kako bi se spriječilo širenje dezinformacija.

Autorski članak 69-godišnjeg glumca nosio je naslov: “Volim električna vozila – i rano sam ih prihvatio. Ali sve se više osjećam prevareno.”

Izvor: Index.hr

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.