Skip to main content
  • 28.12.2022.

Napadač Dinama, umjesto na pripreme, za Novu godinu ide odraditi gažu kao DJ

Kada ne zabija golove za zagrebačke plave, Dinamov napadač producira glazbu

Piše: 

Josip Drmić u svijetu nogometa poznat je kao napadač Dinama i povremeni reprezentativac Švicarske, dok svoje ime kao DJ Magi u svijetu glazbe još mora etablirati.


Foto: Matija Djanjesic – Cropix

U svijet elektroničke glazbe i DJ-inga upustio za vrijeme pandemije koronavirusa. Kako tvrdi u jednom intervjuu, zahvaljujući YouTubeu naučio je osnove i usavršio svoje vještine kao DJ, a umjetničko ime je odabrao po imenu koju su roditelji željeli za sestru koju nikad nije dobio.

Iako se ove sezone nije naigrao u Dinamu te je većinom ulazio s klupe te nije bio na popisu Švicarske za Katar, otvorila mu se prilika da se fokusira na svoju drugu karijeru. Tako je angažiran kao jedan od izvođača da nastupi u Rijeci u klubu Azura za doček Nove godine.

U proteklih godinu dana, objavio je tri singlaMuse, The Look i Feel Bad koje obilježavaju lagani, ljetni komercijalni deep house ritmovi.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk