Skip to main content
  • 23.03.2011.

Nova MSTRKRFT traka – sa bradom!

Kultni disco punk dvojac Death From Above 1979 nisu svirali zajedno pet godina. Nakon debitanskog albuma You're a Woman, I'm A Machine, Jesse F. Keeler i Sebastian Granger udarili su turneju, skupili tonu poklonika, te završili zajednički rad. Godine su tako prošle, a broj slušatelja i onih koji su htjeli da se duo iz Toronta ponovno udrži povećavao.

Piše: 

Naslovna foto

Mstrkrft


Mnogima su se želje ostvarile prošle subote, u sklopu South By South West (SXSE) filmskog festivala u Austinu. Naime, Death From Above 1979 su najavili prvi koncert nakon pet suhih godina, u klubu Beauty Bar, koji ima kapacitet od 400 duša. Iako je Austin poznat kao 'onaj teksaški grad koji zapravo nije Texas', atmosfera na dugo očekivanom koncertu DFA1979 definitvno se uklopila u Državu osamljene zvijezde. Jednostavno, ljudi su se previše napalili na svirku i izbili su neredi. Oni koji nisu uspjeli stati u klub, odlučili su koncert gledati iz uličice sa stražnje strane Beauty Bara. Problem je nastao kad se broj onih koji nisu upali unutra povećao na par stotina, a kako je bila subota i vrijeme opijanja, ekipa je odlučila preskočiti vanjsku ogradu, koju su na kraju i razbili, kako bi upali u klub.
{youtube}mhAnnCUAqQg{/youtube}

Mjesto radnje je Texas, tako da se policija pojavila na konjima. Došli su na stage i naredili čišćenje stražnje ulice od nametnika, inače ništa od koncerta. Bend je koncert prekinuo na deset minuta, nametnici su uklonjeni, koncert se nastavio. Legende kažu da je policija čak koristila pepper spray na nekoliko agresivnijih članova publike.
{youtube}XgfSUOjaTAU{/youtube}

Ali to nije sve! Slijedi mnogo bolja vijest. Keeler je nedugo prije ovog koncerta izdao novu MSTRKRFT traku, dlakavog naziva Beards Again. Nađite je na SoundCloudu, pojačajte zvučnike i budite spremni za razgibavanje.

MSTRKRFT – BEARDS AGAIN by Undocumented Management

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk