Skip to main content
  • 2.03.2024.

Ovaj novi kompas pomaže vam pronaći prijatelje na rejvu bez signala na mobitelu

Totem Compass novi je hardverski uređaj koji omogućuje prijateljima da pronađu jedni druge na velikim događajima poput festivala i koncerata bez potrebe za signalom mobilnog telefona.

Piše: 

Naslovna foto

Dino Ninković

Pojedinačne hardverske jedinice mogu se sinkronizirati s drugim Totem uređajima i zatim zasvijetliti ovisno o tome koliko je drugi kompas blizu ili daleko i u kojem smjeru. Šarena igla kompasa pomiče se u smjeru drugog uparenog kompasa, a svjetlost postaje jača kako se približava ili se smanjuje kako se udaljava, omogućujući vlasnicima brzu navigaciju prema prijateljima bez pametnog telefona na vidiku.

Foto Dino Ninković

Totem Compass isporučuje se s trakicom za oko vrata i, nakon što se korisnici pronađu, može se uključiti u Vibe Mode, a svjetla će bljeskati u ritmu glazbe. Compass traje 72 sata s jednim punjenjem, preko USB-C.

Isporučuje se od travnja i trenutno je na rasprodaji za 49 USD po kompasu, pri čemu cijena postupno pada što više jedinica kupujete na 37 USD po artiklu pri kupnji pet ili više. Više informacija možete pronaći na stranicama Totema.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk