Skip to main content
  • 19.12.2022.

Poznati časopis predviđa kako će izgledati moda na rave partyjima u 2023.

Moda je kroz godine postala važan dio elektroničke subkulture jer uz glazbu predstavlja način izražavanja neke individue

Piše: 

Digitalno izdanje Cosmopolitana osvrnulo se na eksponencijalan rast elektroničke scene i ponovno buđenje rave kulture te predviđaju kako će se partijaneri oblačiti sljedeće godine.
 

Pretraživanjem Pinteresta, društvene mreže za dijeljenje ideja i inspiracija, s ključnim riječima kao što su house music outfits, berlin rave fashion, rave party aesthetics, techno style, rave outfits i slično ekipa Cosmopolitana istražila je odjevne navike partijanera.

 

Predviđanje popularnog ženskog modnog magazina je da će se u 2023. nastaviti trend širokih odjevnih predmeta zimi, a ljeti smanjit količina odjeće koja pokriva tijelo. Šarenilo, šljokice i pokidana roba je nešto na što smo već navikli, tvrde iz Cosmopolitana.

Moda, također nije žanrovski vezana, tako da ćemo na slične kombinacije moći naići i na komercijalnom house partyju kao i na nekom underground raveu.

Cosmopolitan je cijeli novi pravac elektroničke subkulture nazvao kao “Rave Renaissance” zbog svoje otvorenosti i prihvaćanja na koje se nailazi na partyjima.

Koji su modni odabiri upali u oko popularnom modnom časopisu, pogledajte u nastavku.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2