Skip to main content
  • 19.12.2022.

Ivo Montina iz Cortex Thrilla potpisuje vizualni identitet belgijskog Legacy festivala

Hrvatski dizajn za europski festival. Pionir hrvatske elektroničke scene osim što je vješt u stvaranju glazbe, vješt je i u dizajnu

Piše: 

Član elektroničke grupe Cortex Thrill, Ivo T. Montina podijelio je na društvenim mrežama kako je dobio povjerenje za izradu vizualnog identitet za jubilarni 10. Legacy Festival u Belgiji.

“Kažu da čovjek nikad nije prestar da bi živio svoje snove. Spojile su se dvije moje ljubavi: elektronička glazba i grafički dizajn i to na europskom nivou! Trebalo je puno desetljeća iskustva i ustrajnosti da bi se otvorila ovakva prilika.” prepričava Ivo T. Montina na facebooku.

Legacy Festival smješten je na Zilvermeeru nedaleko od belgijskog gradića Mol. Jubilarno izdanje održat će se 9. i 10. lipnja sljedeće godine na osam pozornica s preko sto izvođača. Organizatori očekuju da će privući preko 30 tisuća obožavatelja techno i progressive housea.

Sredinom ove godine Cortex Thrill nastupili su na Legacyu o čemu smo izvještavali ovdje.

Podsjetimo, Cortex Thrill je na petoj dodjeli nagrade Ambasador osvojio nagradu struke za Najbolji hrvatski album suvremene elektroničke glazbe za album “3.0” povodom 30 godina postojanja.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop