Skip to main content
  • playstation4
  • 21.02.2013.

Predstavljen Playstation 4

Najpopularnija gaming konzola iz Sonya predstavljena je javnosti diljem svijeta i kako smo ranije već pisali bit će jeftinija od dosadašnjih izdanja. U središtu pozornosti na novom Playstationu 4 je igrač.

Naslovna foto

playstation4

S iznimno dinamičnim uvodom, Sony je zakoračio u novu eru industrije igara pomoću svoje nove konzole — Playstation 4. “Gamer je od sada centar svijeta Playstationa, a ne dnevna soba kako je to slučaj bio prije” — istaknuo je Andrew House.

Playstation 4 je snažan i dostupan uređaj koji ima x86 procesor, supercharged PC arhitekturu i 8GB ujedinjenu memoriju.

Što se tiče kontrolera, glasine i slike koje su procurile su bile točne. Nova generacije ima manju latenciju, novi touch zaslon, share gumb te novi gumb za indentificranje igrača, čime su riješili “problem” Move uređaja s obzirom da su sada te mogućnosti ugrađene u svaki kontroler. Društvena komponenta također je vrlo važna, čak toliko da je ugrađena i u sam hardver koji omogućuje dijeljenje gameplaya.

{youtube}x7QhUL8NUK4{/youtube}

Također, odlična stvar je da će korisnici imati mogućnost igrati igre čak i prije nego što se iste preuzmu.Također, kada netko od vaših prijatelja preuzme igru, vi ćete biti o tome obaviješteni –  ovdje do izražaja dolazi da društvena komponenata. Također valja spomenuti da igru možete prvo isprobati besplatno, a ukoliko vam se svidi možete ju kupiti.

“Kombinacijom PS4, PlayStation Network i drugih društvenim platforma, , cilj nam je postati društvena platforma za gaming.” — istaknuo je Dave Perry, suosnivač i CEO Gaikai-a. Također Sony je dogovorio suradnju s Ustreamom koji će omogućiti stream za mnoge igrače, te Facebookom koji će omogućiti dijeljenje sadržaja.
 
Sve što je do sada predstavljeno je odlično no većina stvari na žalost kod nas neće raditi iz razloga što je kod nas upload loš i neće se moći dodavati previše video sadržaja, dok je Media Center konkurent Microsoftovom Xboxu!

Izvor: Zimo.co

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2