Skip to main content
  • 25.04.2021.

Rave Space: Berlin je dobio svoj prvi virtualni noćni klub

Pandemija koronavirusa bacila nas je u nepoznati svijet koji nas je lišio noćnog života, društvenih događaja i ljudske interakcije.

Piše: 


Ali zabava se mora nastaviti: "Mi smo ovdje da vas osvojimo potpuno novim iskustvom u clubbingu. Ovdje smo da revolucioniziramo klupsku kulturu i uvedemo vas u paralelni svemir virtualne stvarnosti."

Dođite pogledati nastupe svog omiljenog DJ-a uživo u subkulturnom digitalnom okruženju sa istomišljenicima iz cijelog svijeta. Misija ovog projekta nije zamijeniti ili istisnuti klupsku kulturu, već podržati i proširiti je daleko izvan granica globalne pandemije.Rave Space je potpuno neovisna platforma koja samo radi u vašem pregledniku i ne zahtijeva dodatna okruženja ili igrače platforme što pomaže mnogo široj publici da joj pristupi.

Klub, iako je potpuno virtualni, uzima dosta elemenata iz ustaljenog noćnog života, na primjer, vrijeme, jer organiziraju redovite zabave u slična vremena kao stvarne zabave, a u to mjesto zaista možete ući samo ako se party događa. Imaju raznolik program s različitim događajima prepunim nevjerojatnih postava koja uključuju velika imena poput DJ Hell, Andhim, Nakadia i Moguai.

Kada se prijavite tijekom događaja, proći ćete pored izbacivača koji je potpuno odjeven u lateks i ući u prostor koji zapravo izgleda poput tipičnog berlinskog kluba koji ima sve što vam treba: bar, plesni pod, toalete, mračnu sobu. Po prostoru ćete se kretati kao avatar među ostalim gostima koji su se prijavili. Imate puno mogućnosti za istraživati, poput razgovora s drugim gostima, odabira vlastitih plesnih pokreta, širenja naljepnica po klubovima ili ispijanja pića u baru koji će nakratko promijeniti vašu percepciju. U mjestu možete puno toga otkriti, na zidovima je stvarna umjetnost, a ako imate sreće, možda ćete neke ljude naći na zahodu.

Radi se o kvalitetnom iskustvu i atmosferi koju donosi ovaj virtualni klub. Prilično je cjelovito i možda vizualno najbliže stvarnom klupskom iskustvu. Čini se da bi nam Rave Space zapravo mogao vratiti malo noćnog života u Berlinu, za čim trenutno žude mnogi posebno od uvođenja novih mjera i policijskog sata. Rave Space službeno se otvorio ovaj vikend. Pogledajte kakav program pripremaju u nadolazećem tjednu i prijavite se!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2