Skip to main content
  • 25.04.2021.

Zg Clubbing nekada: The Best vs OTV 2004. godine

Prije gotovo 20 godina dogodila su se ova dva brutalna techno partija sa velikim DJ zvijezdama u dva tada najveća i najpoznatija "konkurentska" kluba u Zagrebu.

Piše: 


U petak 16/04/2004 u The Bestu, Marco Carola i Thomas Krome, a u OTV-u dan poslije Surgeon dan poslije. I oba kluba puna sa nekoliko tisuća partijanera. I tako iz vikenda u vikend. Scena je tih godina bila masivna. Danas nažalost nezamislivo.

"Ovo je bio samo jedan primjer od mnogih takvih vikenda sa stranim jakim gostima na što smo svi tada već navikli i znali smo da će i u Bestu i u OTV-u biti ludnica", prisjeća se Damir Cuculić.

"U to vrijeme Peraja je radio u OTV-u, a ja u Bestu kao event manager. U stvari bilo je to vrlo inspirativno "nadmetanje" između nas i ova dva kluba / čak i na radio Ciboni gdje su oba kluba imali svoje promo emisije.

Bilo je to u stvari jedno pozitivno poslovno rivalstvo od kojeg je u konačnici scena najviše profitirala jer su oba kluba u pravilu bila puna bez obzira što se znalo dogoditi da istu subotu ili petak i jedan i drugi klub imaju nekog opakog stranog headlinera.

I zbog svega toga ta dva legendarna zagrebačka kluba bit će  zauvijek upisana zlatnim slovima u povijesti domaćeg clubbinga ističe se na stranici Cro Rave Nation. Sve fotografije pronađite u našoj Foto arhivi ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk