Skip to main content
  • 13.12.2023.

Richie Hawtin pod alter egom Plastikman producirao je soundtrack nove Pradine izložbe

Legendarni DJ i talijanska luksuzna modna kuća surađuju već dugi niz godina.

Piše: 

Richie Hawtin je ponovno aktivirao svoj alterego Plastikman kako bi skladao soundtrack za “Pradasphere II“, novu izložbu Prade u Šangaju koju su kurirali kreativni direktori talijanske modne kuće Miuccia Prada i Raf Simons.

Izložba sadrži više od 400 artefakata iz bogate Pradine povijesti, koji pokrivaju fizičke i digitalne elemente, a cijeli prostor je pokriven impresivnim soundtrackom Plastikmana.

Komentirajući novu suradjnu s Pradom legendarni DJ je istaknuo: “Moj odnos s Pradom je prekrasna međuigra za sva osjetila. Moj je zadatak, kao i uvijek u mojoj suradnji s Pradom, pronaći prave frekvencije koje će djelovati kao potporna arhitektura za modnu viziju. Ovaj projekt bio je kreativno izazovan zbog svoje veličine i ambicije, zbog kojeg sam napustio studio i krenuo u Šangaj na instalaciju.”

Plastikmanov “Pradasphere II” soundtrack možete poslušati na svim streaming platformama.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk