Skip to main content
  • Samsung Galaxy
  • 24.04.2012.

Samsung provocira Appleove fanove

Samsung je objavio svoj novi „teaser trailer“ za Galaxy S3 smartphone i u njemu implicira provokaciju Appleovih fanova.

Piše: 

Naslovna foto

Samsung Galaxy

Zanimljivo je da trailer ni u jednoj sceni ne prikazuje izgled novog Samsung Galaxy S3 telefona, nego vas vodi kroz novu galaksiju i približava suvremenu tehnologiju svakodnevnom prirodnom načinu življenja, jednako kao što ne prikazuje ni konkurenciju. Ali u trenutku kad sliku svemira razbije scena stada ovaca implicira se na iPhone korisnike i na činjenicu  da se inače u tolikoj količini istog teško istaknuti nečim drugačijim. Samsungovi fanovi već su ranije kategorizirali Appleove korisnike kao ovce, jer bez razmišljanja i testiranja kupuju novi proizvod čim se nađe na tržištu.

{youtube}8NnVU8R6mAU{/youtube}
   
Naravno radi se o šali, kao i u prethodnoj reklami za Samsung Galaxy S2 dok fanovi iPhonea čekaju satima u redu, Samsungovi korisnici već uživaju u tim performansama.

{youtube}FVkH9Hgvda4{/youtube}

Novi Galaxy S3 je android koji uključuje 4.8-inch edge-to-edge AMOLED rezoluciju i ekran, quad-core procesor i 12MP kameru.

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju