Skip to main content
  • actress
  • 24.04.2012.

Predstavljamo Actress prije nastupa na SHARE-u

On je trenutno vodeća osoba u bass sceni koja se sve brže razvija, njegov zvuk je toliko underground da graniči s poimanjem živog.

Piše: 

Naslovna foto

actress

Actress aka Darren Cunningham je pomalo čudan glazbenik iz Londona koji se u svojoj glazbi oslanja na distorziju zvuka i neobične teme poput smrti, blagoslova, iskušenja i reinkarnacije koje se ne izražavaju riječima nego jedinstvenim zvukom koji je Actress stvorio za sebe. O čemu točno govorimo opisuje njegov novi treći album "R.I.P." koji kako mu i samo ime kaže vjeruje jedino u smrt i kako Actress objašnjava „smrt je jedino što je zaista sigurno u našim životima“.

{youtube}J5OW-moGHdc{/youtube}

Njegov prvi album „Hazyville“ bio je nominiran za Mercury nagradu u konkurenciji s Pet Shop Boysima, PJ Harvey i Manic Street Preachersima. Drugi album je objavio za Honest Jon's, label Damona Albarna iz Blura i Gorrillaz, dok je novi "R.I.P." tek objavljen i Actress će ga najbliže nama predstaviti u Beogradu 29. travnja u sklopu Share Conference.

Actress je jedna neobična pojava na glazbenoj sceni, prošle je godine nastupio na Sonar festivalu u Barceloni pa ga poslušajte i pokušajte bolje upoznati prije nego vas iznenadi na Shareu u Beogradu.

{youtube}RJ6BHNWq5sc{/youtube}

dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju