Skip to main content

Savjet: Kako uživati na partyu bez konzumiranja droga?

Dok jedni uzimaju stimulanse za postizanje bolje energije na partyu, drugi tu energiju dobivaju isključivo slušajući glazbu.

Piše: 


Donosimo neke korisne savjete kako da duže ostanete na nogama, premda i ljubitelji stimulansa mogu iste principe implementirati u svoje party navike.

Jedite prije partya
Prvo i najvažnije pravilo je jesti prije partya (a ne nakon) jer će dati potrebnu energiju tijelu da ostane aktivno i da izdržite na nogama cijelu noć.

Dobar odmor prije partya
Odmorite svoje tijelo prije partya. Bilo da prilegnete 15 minuta na kauču ili čak i duže, ovo će resetirati Vaš organizam i učiniti ga spremnim za party. Ne preporučuje se spavanje duže od 45 minuta.

Banane i voda
Vodu je vrlo važno konzumirati tijekom partya. Plesanje je ujedno i sportska aktivnost kroz koju dolazi do znojenja, tako da tu puno pomažu voda i dobra hidratacija. Voda daje kisik i obnavlja energiju. Dobro bi bilo pojesti bananu prije partya jer oporavlja organizam.

Istražite plesni podj
Istražujte klub, festival, lokaciju partija, plesni podij i partijajte na mjestu koje donosi dobru energiju i vibracije. Iako smo pisali o čarima solo izlaska, susresti prijatelje na partiju daje obostrano pozitivnu energiju.

Vježbajte barem jednom tjedno kako biste povećali izdržljivost
Iako zvuči smiješno, to može biti praktično i može biti šetnja ili trčanje na traci za trčanje. Ne morate ostati do kraja!

Jutro
Za sve koji partijaju do izlaska sunca, kava je najbolje piće nakon partija, a zatim možete krenuti na after.

x

Nakon ovih korisnih savjeta uistinu se zapitajte: jesu li Vam zaista potrebne droge/stimulansi i energetska pića na partyu?

 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web