Skip to main content
  • skrillex
  • 4.12.2012.

Skrillex kao božićni poklon

No dobro kakve sad veze ima Skrillex s Božićem? Ima ako ste njegov fan, ili fan novih video igrica ili pak svjetlećih glazbenih lampica, sve se može zapakirati u lijep poklon.

Naslovna foto

Skrillex

Sonny od sada ima i vlastitu video igricu nazvanu „Skrillex Quest“ koju možemo protumačiti kao poklon njegovim fanovima za blagdane. Inače igru je stvorio Jason Oda, koji je objasnio da je izvor inspiracije pronašao kod samog glazbenika:

Skrillexova glazba ponekad zvuči kao pokvarena video igra“ kaže Oda.

{youtube}17N8wE27wW0{/youtube}

U igrici se naravno vrte Skrillexove stvari poput „Scary Monsters and Nice Sprites“ i „Summit“ što vas dok pokušavate osloboditi mrtvu princezu Keys kao cilj igrice emocionalno se vežete uz ovog dubstep DJ-a. Igra je utemljena na Nintendovoj igrici iz 1986. „The Legend of Zelda“.

No nije to jedini način na koji će Skrillex obilježiti Božić. Prošle je godine jedna američka obitelj svoj božićni light show iscenirala na taktove Skrillexove glazbe, ove se godine ta ista obitelj dodatno potrudila i Skrillex lightshow učinila još zanimljivijim.

{youtube}8gOiMGUhw7c#!{/youtube}

Dok se prilagođavate božićnom ugođaju, mi žurimo osloboditi mrtvu princezu, a ako mislite da možete bolje od nas riješiti Skrillex Quest, princeza vas čeka ovdje.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2