Skip to main content
  • 5.06.2012.

Splitski Zzzzapp napravio Wi-Fi učinkovitijim

Iza imena Zzzzapp se krije projekt kojeg čine Splićanin, Rus i Amerikanac i koji svaku Wi-Fi mrežu pretvara u oglašivački potencijal i sustav za distribuciju elektroničkih sadržaja.

Piše: 

Zzzzappu je bio cilj iskoristiti oglašivački potencijal klasičnih wi-fi hotspotova u turističkim i ugostiteljskim objektima koristeći landing stranicu kao mini portal koji nudi informacije, interaktivne usluge i ponude oglašivača. Korisnik također ima pristup vrlo naprednoj analitici koja omogućuje segmentiranje korisnika do granica koje nismo mogli niti zamisliti: po gradu, po tipu objekta, po konkretnom objektu, čak i po katu u hotelu!

Ova kreativna ekipa je startala u Splitu, gdje su već sklopili ugovore s 80% klijenata kojima su pristupili, a gosti koji koriste njihov sustav se na stranici klijenta zadrži prosječno preko 30 sekundi prije nego upiše svoj PIN i nastavi surfati. Zanimljivo je da su tvrtku u Splitu osnovali Hrvat, Amerikanac i Rus, što je u ovom slučaju očito bila dobitna kombinacija. Drugo i treće mjesto na IT konferenciji Startup Live osvojile su ekipe iz Zagreba: PhotoPay i Mash.me.

Izvor: Bug.hr

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2