Skip to main content
  • sunbreeze festival
  • 4.06.2012.

Zagrebačka uvertira za najveći festival u Vodicama

Promotivni party za četverodnevni Sun Breeze Festival koji se održava u Vodicama dovest će zvuk ljeta ovog vikenda u Zagreb.

Piše: 

Naslovna foto

SunBreeze festival

U Vip klubu u Zagrebu 9. lipnja započinje priča o drugom po redu najvećem vodičkom house festivalu Sun Breeze Festivalu. Live nastup upriličit će britanski Sunburst Band koji predvodi veteran UK disco house scene Dave Lee aka Joey Negro i u kojem sviraju članovi Jamiroquai sastava i Kyoto Jazz Massivea te upotpunjuje vokal  Pete Simpsona. Njihov besramno muzikalni live dočarat će dio onoga što se očekuje u Vodicama.

 Od DJ nastupa u Vip klub stiže britanac Groove Assassin za kojeg ste morali čuti ukoliko pratite house glazbu u bilo kojem pogledu. Deep underground house i bezbroj izdanja za labele poput Defected, Hed Kandi, MN2S i za mnoge druge učinila su ga nezaobilaznim gostom svih velikih svjetskih programa i klubova. Za pultom će mu se pridružiti DJ Nermin iz Zagreba koji je svoju karijeru izgradio u Austriji kao vlasnik kluba i kao glazbenik koji se posvetio funky house glazbi te pokrenuo i vlastiti label Soul45 records i Opium Bros, rezidenti Opium kluba u Vodicama.
{youtube}2FWcBMM3TTE{/youtube}

Ove se godine na SunBreeze Festivalu koji traje od 11.-14. srpnja očekuje bogati line up koji možete provjeriti ovdje i koji će se izmjeniti kroz četiri dana i noći. Za Sun Breeze Festival promo party imamo i ulaznice te ćemo vam rado podjeliti 5×1 ulaznicu za VIP klub. U komentaru na članak napišite u kojem se klubu održava noćni dio Sunbreeze festivala i mi ćemo sretne dobitnike objaviti svakako prije subote.

brejcha 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju